ADO Den Haag presenteert Hooi als nieuwe aanvaller

20 juli 2017, 14:53

Alleen de medische keuring scheidt Elson Hooi (25) van ADO Den Haag. De aanvaller staat op het punt een tweejarig contract te tekenen, met een optie voor een extra seizoen. De Residentieclub heeft zijn komst al officieel aangekondigd. Hooi komt transfervrij over van het Deens Vendsyssel FF.

"Ik ken Elson nog uit de tijd dat ik technisch directeur was bij NAC", zegt Jeffrey van As op de website van ADO. "Daar was ik altijd gecharmeerd van hem. Hij is een speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan. Elson kan ook zijn doelpunten meepikken, zoals hij bewees tijdens de Caribbean Cup. Ik ben Elson altijd blijven volgen, ook tijdens zijn buitenlandse avonturen. Hij kan voor ADO Den Haag zeker een meerwaarde zijn."

Hooi is afkomstig uit de jeugd van NAC. Na zijn Eredivisie-debuut in Breda kwam hij uit voor FC Volendam, Ermis Aradippou uit Cyprus en Vendsyssel. Deze maand was Hooi nog met Curaçao te bewonderen op de Gold Cup. Curaçao strandde in de poulefase. Hooi: "ADO Den Haag is een hele leuke club met een mooi stadion. Ik sta te popelen om te beginnen. En ik ben topfit, want ik heb afgelopen tijd veel gespeeld met nationale ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen