Cillessen wil niet naar Crystal Palace: "Gelukkig in Barcelona"

20 juli 2017 – Marc-André ter Stegen verlengde afgelopen seizoen zijn contract bij Barcelona. Toch denkt tweede keus Jasper Cillessen nog niet na over een vertrek uit Camp Nou. Zelfs Crystal Palace, waar zijn oud-trainer Frank de Boer aan het roer staat, is vooralsnog geen optie voor hem.

Cillessen wil niet naar Crystal Palace: "Gelukkig in Barcelona"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb ook niet met Frank gesproken", zegt de oud-Ajacied tegenover ESPN. "Ik ken hem heel goed, maar nee, ik heb geen intentie om daar naartoe te gaan. Ik ben hier gelukkig en heb zelfs mijn eerste persconferentie in het Spaans gedaan. Ik ken mijn situatie hier en hoop dat deze snel gaat veranderen."

Waar Cillessen niet met De Boer heeft gesproken, had hij wel al veelvuldig contact met de nieuwe bondscoach Dick Advocaat. "Hij wil de kwaliteit die je hebt elke keer terug op het veld zien. En dat heb ik gedaan. Dat denk ik tenminste. In zowel de voorbije twee interlands, als op de trainingen en als in de bekerwedstrijden bij Barcelona."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd