Heracles onderuit, FC Utrecht en NEC in evenwicht

21 juli 2017, 22:32

Heracles Almelo heeft het trainingskamp in het Duitse Billerbeck afgesloten met een nederlaag. Tegen Viktoria Köln ging de ploeg van John Stegeman met 2-0 onderuit. Ook FC Utrecht wist niet te winnen. De spelers die tegen Valletta weinig of geen minuten maakten speelden met 2-2 gelijk tegen NEC Nijmegen.

Heracles-Viktoria Köln

Heracles kwam na 21 minuten spelen op achterstand na een doelpunt van Tobias Müller. Dat was tevens de ruststand. In de tweede helft verdubbelde Viktoria Köln de score. Mike Wunderlich bepaalde de eindstand op 2-0. Voor Heracles is het de eerste nederlaag in de voorbereiding. 

FC Utrecht-NEC

Op Zoudenbalch speelde FC Utrecht vrijdagmiddag gelijk tegen NEC. Na zestien minuten kwam de ploeg van Erik Ten Hag op een 0-1 achterstand dankzij een treffer van Michael Heinloth. Nick Venema maakte kort voor rust gelijk. In de tweede helft eenzelfde patroon. Jay-Roy Grot zette NEC op voorsprong en weer kwam Utrecht terug. Ditmaal door een doelpunt van Sylla Sow. 

Ramon Leeuwin maakte weer minuten nadat hij in de voorbereiding geblesseerd afhaakte nadat hij werd aangereden door een scooter. Ook aanwinsten Dario Dumic en Urby Emanuelson kregen speeltijd. 

Cambuur-Sparta

Sparta Rotterdam wist wel te winnen. Het oefenduel met SC Cambuur eindigde in 0-1. Mark Veenhoven maakte het enige doelpunt van de wedstrijd voor de ploeg van Alex Pastoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen