Geen rugnummer Maher: "Verwachten dat hij vertrekt"

22 juli 2017, 18:13

Adam Maher heeft geen rugnummer gekregen bij PSV voor het nieuwe seizoen. Het is de verwachting dat de 23-jarige middenvelder deze zomer vertrekt uit het Philips Stadion. De afgelopen jaargang speelde Maher op huurbasis voor het Turkse Osmanlispor.

Maher ontbrak zaterdag al op de Open Dag van PSV. Dat was zijn eigen keuze, aldus technisch manager Marcel Brands bij FOX Sports. "Omdat hij met verschillende clubs bezig is, hebben we het een beetje aan hemzelf overgelaten", legde hij uit. "Hij heeft ervoor gekozen om in de luwte te blijven. Hij hoopt voor 31 augustus een nieuwe club te vinden. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar de verwachting is wel dat hij weggaat."

PSV is nog op zoek naar een linksback, na het vertrek van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt. Brands laat weten dat de Eindhovense club hiervoor in gesprek is met een buitenlandse kandidaat. "Als we die positie kunnen invullen en er gebeurt verder niets meer, dan zijn we klaar op de transfermarkt", reageert de beleidsmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen