Heerenveen, NAC en VVV boeken zege in oefenduel

22 juli 2017, 19:12

Aan de hand van Martin Ødegaard heeft sc Heerenveen de oefenwedstrijd tegen Gençlerbirligi met 1-0 gewonnen. Het Noorse talent, gehuurd van Real Madrid, maakte zaterdag met een doelpunt zes minuten voor de pauze het verschil in het Abe Lenstra Stadion.

FC Groningen gaf tegen Granada CF een 2-0 voorsprong uit handen (2-2). Oussama Idrissi en Juninho Bacuna zorgden ervoor dat de noorderlingen na 22 minuten met 2-0 voor stonden. In de tweede helft kwam de Spaanse tegenstander echter langszij. De gelijkmaker viel in de 81ste minuut uit een penalty.

NAC Breda was met 2-1 te sterk voor RKC Waalwijk. Manchester City-huurling Thierry Ambrose tekende in de 72ste minuut voor het winnende doelpunt. Ambrose had de Bredase club in de 29ste minuut al op 1-0 gezet, RKC-stagiair Roy Rudonja maakte vlak voor rust gelijk.

Promovendus VVV-Venlo versloeg de amateurs van IVO Velden met 13-0. Antonis (3x), Thy (2x), Van Crooij (2x), Tissoudali (2x), Sarpei en Seuntjens maakten de treffers voor de Limburgse club. Daarnaast werkte de tegenstander de bal twee keer in eigen doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen