Officieel: Heerenveen en Sparta bezegelen transfer Dumfries

25 juli 2017, 15:56

SC Heerenveen versterkt zich met Denzel Dumfries. De Friezen nemen de 21-jarige rechtsback over van Sparta. Wanneer de verdediger de medische keuring van donderdag succesvol volstaat, tekent hij een vierjarig contract bij Heerenveen.

Dumfries is gehaald als opvolger van de naar Lokeren vertrokken Stefano Marzo. "Het is mooi dat we na Warner Hahn en Daniel Høegh nu ook Denzel kunnen toevoegen aan onze selectie", zegt technisch manager Gerry Hamstra op de website van Heerenveen. "We wilden er graag een kopsterke vleugelverdediger met een winnaarsmentaliteit en voetballend vermogen bij. Behalve zijn verdedigende kwaliteiten zorgt hij ook voor aanvallende impulsen."

De in Rotterdam geboren Dumfries stond sinds 2014 onder contract bij Sparta. Hij debuteerde in de Jupiler League en vierde in 2016 de promotie naar de Eredivisie. In dat jaar werd hij uitgeroepen tot het grootste talent van de Jupiler League. Bij Sparta had Dumfries nog een contract tot medio 2019. Over de transfersom worden geen mededelingen gedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen