Matavz maakt eerste goals voor Vitesse bij zege op Emmen

25 juli 2017, 16:52

Tim Matavz heeft zijn eerste doelpunten in Arnhemse dienst binnen. Dankzij twee treffers van de aanvaller won Vitesse de oefenwedstrijd tegen FC Emmen met 1-2. Cas Peters scoorde voor de ploeg uit de Jupiler League. Alle goals vielen in de eerste helft.

Al na vijf minuten tekende Matavz voor zijn eerste van de middag. Nog voor de wedstrijd een half uur onderweg was verdubbelde Vitesse de score. Op aangeven van Mitchell van Bergen zorgde Matavz voor de 0-2. Kort voor rust was ook FC Emmen trefzeker. Van dichtbij maakte Peters de aansluitingstreffer.

In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord waardoor de wedstrijd in 1-2 eindigde. Voor Vitesse is het de eerste oefenzege in de voorbereiding. Tegen FC Oleksandria werd verloren terwijl er remises waren tegen KV Oostende, Istanbul Basaksehir en Sparta Praag. De laatste oefenwedstrijd voor de Arnhemmers is die tegen het Reading van Jaap Stam.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!