Janssen maakt echte spitsengoal voor verliezende Spurs

26 juli 2017, 07:46

Vincent Janssen heeft in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) zijn visitekaartje afgegeven bij Tottenham Hotspur. De Nederlandse spits maakte vlak voor tijd de 2-2 in de wedstrijd tegen AS Roma op de vriendschappelijke International Champions Cup. Hoewel het een mooie opsteker is voor Janssen, ging zijn Noord-Londense werkgever nog wel met 2-3 onderuit tegen de club van Kevin Strootman en Rick Karsdorp.

Janssen kende een teleurstellend debuutjaar op White Hart Lane, met slechts zes doelpunten (vijf penalty's) en vier assists in 38 officiële optredens voor Tottenham. Na afloop van het seizoen zei de spits tegen FCUpdate.nl dat hij zich weer met een fris gevoel bij de Spurs zou melden en dan wel zou zien hoe het allemaal loopt. "Ik ben een veel betere voetballer geworden. Uiteindelijk is het een jaar geweest waarin ik vooral moest wennen aan andere situaties", sprak Janssen, die dus weer met een schone lei begon. In de met 2-4 gewonnen oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain kwam Janssen niet tot scoren in 45 minuten, maar tegen Roma had hij aan een kwartiertje genoeg.

Na een benutte penalty van Diego Perotti en een schot van Dele Alli op de paal leek Cengiz Under namens Roma met de 0-2 het duel met Tottenham te beslissen. Janssen tekende echter, na de aansluitingstreffer van Harry Winks in de 87ste minuut, in de blessuretijd voor de gelijkmaker. De Nederlandse spitse tikte een voorzet van de snelle Georges-Kévin Nkoudou knap tegen de touwen. De pas 18-jarige Marco Tumminello maakte er een minuutje later echter nog 2-3 van, op aangeven van Strootman.

Naast Janssen en Strootman kwamen onder meer Michel Vorm en Héctor Moreno ook in actie. Dat geldt niet voor Karsdorp, die nog herstellende is van een knieoperatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen