Spelers Nice dragen shirts voor Nouri in warming-up

26 juli 2017, 10:47

OGC Nice staat vanavond (woensdag) bij de wedstrijd tegen Ajax in de derde voorronde van de Champions League stil bij Abdelhak Nouri. Om de middenvelder van de tegenstander te steunen, zullen de spelers van de club uit de Côte d'Azur speciale t-shirts dragen tijdens de warming-up. Dat heeft Nice op de clubwebsite laten weten. Op het t-shirt zal een boodschap voor Nouri staan.

Het duel tussen Nice en Ajax speelt zich een dag na de meest recente update van Ajax over Nouri af. Dinsdagmiddag maakten de Amsterdammers namelijk bekend dat de middenvelder van de intensive care overgebracht is naar de zogeheten 'medium care'. Hij heeft een volledig zelfstandig functionerende ademhaling, maar de situatie is verder ongewijzigd. Nouri kampt met ernstige en blijvende hersenschade.

Op 8 juli zakte Nouri met een hartstilstand ineen tijdens de oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen. In de voetbalwereld werd op ontzettend veel manieren meegeleefd met de middenvelder en diens familie en club. Nice komt nu dus ook met een respectvolle steunbetuiging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen