Hendrix heeft duidelijk doel: "Zoveel mogelijk spelen"

26 juli 2017, 14:01

Voor Jorrit Hendrix moet dit het seizoen van zijn definitieve doorbraak in de basisploeg van PSV worden. De 22-jarige middenvelder komt al geruime tijd regelmatig in actie voor de Eindhovense hoofdmacht, maar een vaste basisplaats over een langere periode wist hij nog niet te bemachtigen. Nu, te beginnen met het Europese duel met NK Osijek, lijkt het moment te zijn aangebroken om deze te grijpen.

Mede door het vertrek van Siem de Jong, Andrés Guardado en Oleksandr Zinchenko lijkt de deur naar een vaste basisplaats te zijn geopend voor Hendrix. "Hoe belangrijk ik dit seizoen ga zijn, moet blijken", zegt de middenvelder zelf over zijn perspectief. "Ik weet heel goed wat er van mij verwacht wordt, maar ik wil nog niet te ver op de zaken vooruit lopen. Het seizoen is nog niet eens begonnen. Zelf wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen voor PSV dit jaar en fit blijven", zo wordt Hendrix geciteerd op de clubwebsite.

Met NK Osijek treft PSV donderdagavond de nummer vier van Kroatië. "We zijn goed voorbereid en moeten er gelijk staan", aldus Hendrix. "We hebben onze tegenstander goed geanalyseerd. We zijn op elke wedstrijd goed voorbereid, dus ook op deze", stelt de middenvelder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen