Real Madrid krijgt tik op de neus van City, Juve vloert PSG

27 juli 2017, 08:15

Real Madrid heeft in Los Angeles een ferme dreun gekregen van Manchester City. De regerend winnaar van de Champions League ging met 4-1 ten onder tegen de Engelse club, die er een waar feestje van maakte tegen De Koninklijke. Na een doelpuntloze eerste helft werd er in het tweede bedrijf flink huisgehouden.

Vanaf de 52ste minuut ging het los in LA. Nicolas Otamendi was toen trefzeker vanuit een corner, na een rebound. Even later ging Raheem Sterling vanaf de zijkant op doelman Kiko Casilla af na een passje van Kevin de Bruyne en bleef de vleugelaanvaller koelbloedig. Terwijl er al veel gewisseld was en Kevin de Bruyne de paal raakte, bepaalde John Stones de stand met een langzame en diagonale schuiver op 3-0. Nadat ook Leroy Sané het houtwerk raakte, zorgde Brahim Diaz voor een fraai slotakkoord met schot buiten de zestien. Oscar redde in de blessuretijd op heerlijke wijze, van afstand, de Madrileense eer: 4-1.

Juventus verschalkt PSG

In een spectaculaire confrontatie was Juventus te sterk voor Paris Saint-Germain. Gonzalo Higuaín opende vlak voor rust de score na een combinatie met zijn aanvalsmaatje en landgenoot Paulo Dybala. Na achttien wissels en een schot op de paal van Stefano Sturaro was het Gonçalo Guedes die voor de 1-1 tekende. Het werd uiteindelijk de wedstrijd van Claudio Marchisio. Eerst kegelde hij de 1-2 binnen en nadat Javier Pastore het evenwicht met het hoofd hersteld had, verzilverde Marchisio een strafschop in de 89ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen