Denswil, Vormer en Elia zien goede en slechte dingen

27 juli 2017, 10:24

Het duel tussen Club Brugge en Istanbul Basaksehir in de derde voorronde van de Champions League was er een met een duidelijk Nederlands tintje. Ruud Vormer en Stefano Denswil deden mee bij de thuisploeg, terwijl Eljero Elia namens de Turkse club op het veld stond. Er was Nederlands succes, aangezien Denswil tweemaal trefzeker was en ook Elia tot scoren kwamen in het 3-3 gelijkspel.

Twee keer scoren is uniek voor Denswil, maar de verdediger kan er niet volop van genieten vanwege de uitslag. "In de eerste helft grepen we ze bij de keel, maar in de tweede helft geven we het weg en dat is heel zuur. Zelf twee keer scoren is wel heerlijk, zeker als het de ploeg helpt", geeft Denswil toe bij Sporza. De verdediger wordt al een tijdje in verband gebracht met een overstap naar de Bundesliga. "Een afscheidscadeau? Ik lees hetzelfde als jullie. Hamburg heeft interesse, maar ik geef er geen commentaar op. In Turkije kan er volgende week nog alles gebeuren. We hebben zeker nog vertrouwen, maar vanavond hebben we eigenlijk wel punten weggegooid", begon Denswil toch maar weer over de wedstrijd.

Ruud Vormer deed in gesprek met Sporza ook zijn zegje over het duel met Basaksehir. "De 2-0 was verdiend. We creëerden zelf niet heel veel kansen, maar het stond goed, we voetbalden goed. Dan denk je aan de rust: 'we gaan door'. Maar in de tweede helft werden de ruimtes te groot en geven we drie stomme goals weg", bromt de aanvoerder van Club Brugge. "Het waren individuele fouten, maar als team stonden we ook niet meer perfect. Het is een goeie ploeg met grote namen, maar alles kan nog. Er valt daar zeker iets te halen. Ik denk dat de kansen fifty-fifty zijn."

Ook Elia kwam aan het woord, bij Turkse media. "De focus ontbrak aan het begin van de wedstrijd, waardoor we twee ongelukkige goals om de oren kregen. We hebben het tij echter gekeerd en onze kwaliteiten laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen