Been met stomheid geslagen: "Nog nooit meegemaakt"

28 juli 2017, 14:23

Mario Been heeft ondervonden hoe opportunistisch de voetbalwereld is. De oefenmeester stond nog maar twee maanden aan het roer bij APOEL Nicosia en is vrijdag ontslagen vanwege een nederlaag in de voorronde van de Champioons League. De coach is met stomheid geslagen.

APOEL verloor woensdag met 1-0 bij FC Viitorul Constanta uit Roemenië. Omdat er volgende week een return wordt gespeeld, is de nederlaag nog niet dramatisch voor de club. Toch is Been ontslagen. "Je kan niet verliezen in Roemenië", reageert Been tegenover RTV Rijnmond. "De president zei dat de fans niet tevreden zijn. Dat hij een statement moest maken", zegt een verbouwereerde Been. "We zijn een gewone club uit Cyprus en je kan een wedstrijd verliezen. Dat zei ik nog. Maar hij heeft geen geduld. Dus we vliegen morgen terug naar huis."

"Ook de spelers zijn verrast. Ik ben geloof ik trainer nummer veertien in vier jaar tijd, die er uit vliegt. Ik weet ook zeker dat we het resultaat kunnen herstellen, maar de fans zijn enorm opvliegend. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar het zij zo", zegt Been, die het jammer vindt. "Het is een mooie club met enorm veel ambitie, maar je moet wel weten wat je niveau is. Als je in de Champions League met 1-0 verliest van een vrij goede club moet je niet direct in de war raken. Maar dat schijnt hier wel te gebeuren dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen