Druk op AC Milan: "Doel is de Champions League halen"

29 juli 2017, 13:18

Er staat een belangrijk seizoen voor de deur voor AC Milan. De gevallen topclub doet er op de transfermarkt alles aan om klaar te zijn voor het nieuwe voetbaljaar, door met miljoenen te smijten. Onder meer Leonardo Bonucci, André Silva, Lucas Biglia, Ricardo Rodríguez en Andrea Conti werden aangetrokken. Coach Vincenzo Montella voelt de druk.

Afgelopen seizoen werd AC Milan zevende, een positie die niet volstaat voor het komende seizoen. "Ik ben blij met de spelers die zijn aangetrokken", zegt de Italiaanse coach in Corriere dello Sport. "Ik voel de verantwoordelijkheid, maar ik ben ook zeer gemotiveerd. Met deze selectie kun je als club doelen gaan stellen. Natuurlijk zal het tijd kosten om tien nieuwe spelers in te passen, zeker als ze uit het buitenland komen."

Montella stelt dat het halen van Champions League-voetbal het doel is van de club uit de modestad. "Als we dat mislopen, dan zou dat zowel financieel als qua reputatie schadelijk zijn voor de club." Vorige week zette Milan de nieuwe ambities kracht bij, door in een oefenduel met 4-0 te winnen van Bayern München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen