Van Bronckhorst blij: "Maar keuze voor keeper blijft moeilijk"

29 juli 2017, 17:24

Giovanni van Bronckhorst is tevreden met de 1-0 zege van Feyenoord op Real Sociedad in de generale repetitie voor het nieuwe seizoen. De coach denkt dat zijn team klaar is voor het duel om de Johan Cruijff Schaal, maar hij vindt de keuze onder de lat nog lastig.

Een snelle goal van Nicolai Jørgensen was genoeg voor Feyenoord om de Spaanse club te verslaan. "Met een 1-0 overwinning tegen een goede tegenstander kunnen we tevreden zijn. De eerste helft hadden we wat moeite om compact te blijven, de tweede helft hebben we dat beter gedaan en minder ruimte weggegeven", zegt de coach op de website van zijn club.

Van Bronckhorst vond het niveau van zijn formatie zeer behoorlijk. "Je merkt dat we nog in voorbereiding zijn, maar desondanks halen we een aardig niveau. Volgende week kunnen we de eerste prijs van dit seizoen winnen, daar gaan we voor. Ik denk dat we klaar zijn voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal."

Er moet nog wel een knoop doorgehakt worden over de keeperspositie bij Feyenoord, waar Brad Jones en Kenneth Vermeer elkaars concurrenten zijn. Tegen Sociedad keepte de oud-Ajacied. "Kenneth heeft vandaag een goede wedstrijd gespeeld, samen met de verdedigers heeft hij een goed blok gevormd. De keuze voor de keepers blijft moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen