Conte deelt sneer uit: "Mourinho-seizoen voorkomen"

29 juli 2017, 23:52

Antonio Conte heeft de verhoudingen maar vast op scherp gezet voor het begin van het Premier League-seizoen. Eerder deze week liet hij nog weten vraagtekens te hebben bij de werkwijze van Tottenham Hotspur, dat nog geen aankopen deed. Nu deelt de manager een speldenprik uit aan José Mourinho

Na de oefennederlaag tegen Internazionale stond Conte de pers te woord. Daarin kreeg werd ook vast vooruit geblikt op het nieuwe seizoen. Chelsea werd afgelopen jaar kampioen. In 2015 onder Mourinho flikte de club datzelfde, maar in het seizoen erna presteerde Chelsea dramatisch. "Twee jaar geleden werden ze tiende, dat kan niet weer gebeuren. Het zal volgend seizoen lastig worden, maar we willen in ieder geval een Mourinho-seizoen voorkomen", zegt de manager tegenover de BBC.

Conte hoopt dat hij ook na het volgende seizoen nog aan het roer staat bij Chelsea. "De managers van de afgelopen twee kampioenen werden het seizoen erop ontslagen", doelt hij op Claudio Ranieri bij Leicester City en Mourinho bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen