Wenger looft Lacazette: "Staat altijd op de goede plek"

30 juli 2017, 22:07

Arsenal verloor zondagmiddag in het eigen Emirates Stadium met 1-2 van Sevilla, maar toch was er voor Arsene Wenger reden tot glimlachen. Topaankoop Alexandre Lacazette produceerde namelijk zijn eerste treffer in het stadion van The Gunners, tot tevreden van zijn trainer.

"Wanneer hij aan de bal kwam, was hij intelligent", blikt Wenger terug op de site van Arsenal. "Hij was sterk aan de bal en scoorde een doelpunt. In mijn ogen was het een sterk optreden. Omdat wij niet dominant genoeg waren brachten we hem te weinig in stelling, maar toch kende hij een goede wedstrijd", aldus de coach, die verwacht dat de aanvaller nog wel tijd nodig heeft om te settelen. "Hij past zich goed aan, maar ik denk dat het nog één of twee maanden gaat duren voordat hij zich helemaal aangepast heeft."

De treffer die de Franse spits maakte was een intikker, maar toch is Wenger blij met die goal. "Hij staat altijd op de goede plek. Hij heeft de kwaliteit om altijd om de juiste plaats te staan als er een bal voor de goal komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen