MLS lonkt weer voor De Jong, optie voor Verhaegh

31 juli 2017, 08:49

Een terugkeer naar de Verenigde Staten dient zich aan voor Nigel de Jong. De 32-jarige middenvelder, die in een recent verleden voor Los Angeles Galaxy speelde, is op een zijspoor beland bij Galatasaray en staat in de belangstelling van DC United. Dat meldt de Washington Post.

Het Amerikaanse medium stelt dat DC United in vergevorderd stadium is voor De Jong, die al een tijdje uit beeld is bij Galatasaray. Na zijn vertrek uit de MLS speelde de ervaren middenvelder één seizoen in Turkije. Naar verluidt kan de 81-voudig international van Oranje een jaarsalaris van maximaal 1 miljoen euro opstrijken in Washington.

Verhaegh

Ook de naam van Paul Verhaegh doet de ronde in het geruchtencircuit. De rechtsback staat op de nominatie om te vertrekken bij FC Augsburg, waar hij jarenlang een vaste waarde en zelfs de aanvoerder was. Volgens Kicker wil VfL Wolfsburg hem graag oppikken. Daar kan hij de concurrentie aangaan met de Braziliaan William, die meer offensief ingesteld is. Bij Wolfsburg staan diverse Nederlanders onder contract, met Andries Jonker, Ton Lokhoff (werkzaam in jeugdopleiding), Riecheldy Bazoer en Jeffrey Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen