"Lozano hopelijk een van grote spelers in PSV-historie"

31 juli 2017, 11:32

Hirving Lozano is met hoge verwachtingen binnengehaald door PSV. Marcel Brands, die lange tijd bezig was om de transfer van het Mexicaanse talent te realiseren, hoopt dat de vleugelaanvaller zich kan scharen in het rijtje van succesvolle Zuid-Amerikanen en Mexicanen in Eindhoven.

In gesprek met ESPN gaat Brands in op de komst van Lozano naar PSV. "Het moge duidelijk zijn dat spelers uit Zuid-Amerika en Mexico belangrijk voor ons zijn. Met de Mexicanen Moreno, Guardado, Salcido en Maza Rodriguez, maar ook met de Brazilianen Ronaldo, Ramario, Alex en Gomes ging het goed. Hopelijk kan Lozano de komende jaren ook een van de grote spelers in de geschiedenis van PSV worden. Hij is erg jong en heeft veel potentie", aldus de technisch manager van de Eindhovense topclub. "We hebben erg positieve herinneringen aan alle Mexicanen en hopen dat Lozano de volgende is waarbij dat aan de orde is."

Lozano debuteerde afgelopen donderdag voor PSV, waar hij 28 minuten meedeed in de met 0-1 verloren Europa League-wedstrijd tegen het Kroatische NK Osijek. De buitenspeler was nog niet fit genoeg voor een basisplaats, maar deze lijkt er snel te komen. "Hij geeft ons kracht en meer aanvallende mogelijkheden", stelt Brands. "Hopelijk zorgt hij voor veel goals en assists, al zal hij eerste een paar maanden de tijd moeten krijgen om aan alles te wennen. Maar hij is erg jong en interessant voor een club als PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen