'Transfer van Richarlison naar Ajax in duigen gevallen'

31 juli 2017 – Ajax bereikte al een mondeling akkoord met het Braziliaanse supertalent Richarlison, maar de veelbelovende aanvaller lijkt niet meer naar Amsterdam te transfereren. De onderhandelingen tussen Ajax en Fluminense zijn afgebroken, zo meldt De Telegraaf maandag.

'Transfer van Richarlison naar Ajax in duigen gevallen'

Richarlison staat te boek als een zeer groot talent en Ajax leek met de komst van de Braziliaan een grote slag te slaan, maar betrokkenen hebben tegenover bovengenoemde ochtendkrant bevestigd dat de komst van de aanvaller van de baan is. De transfer leek zo goed als zeker te worden afgerond, maar is dus afgeketst. Vanuit beide kanten is besloten de stekker uit de onderhandelingen te trekken.

De reden van de steeds moeilijker wordende onderhandelingen met Fluminense is de tussenkomst van Europese topclubs. Richarlison zag zelf wel heil in een overstap naar Ajax, maar maakt zich nu op voor een transfer naar de Premier League. Het zou hierbij gaan om Watford.

Het is de verwachting dat Ajax nu doorschakelt naar een andere aanvaller. Ondertussen wordt ook doelman Kostas Lamprou genoemd als mogelijke aanwinst.

Ajax

gerelateerd