Berghuis straalt: "Opgelucht, maar vooral heel blij"

31 juli 2017, 19:56

Steven Berghuis wilde deze transferzomer maar één ding en dat was overstappen naar Feyenoord. Ondanks dat het gesteggel tussen Watford FC en Feyenoord lang duurde, was er maandag witte rook te zien boven De Kuip. De 25-jarige buitenspeler is dolblij met zijn overstap.

Berghuis was belangrijk in het kampioensjaar van Feyenoord, maar keerde vanwege een doorlopend contract deze zomer terug naar Watford. Die club heeft hem dus verkocht aan de Rotterdammers. "Ik ben opgelucht, maar vooral heel blij", reageert Berghuis op de website van Feyenoord. "Ik wilde graag terugkomen en dat is gelukt. Ik wist wel dat ik lang moest wachten. Op een gegeven moment wilde Watford me graag bij de selectie houden. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik deze kant op wilde komen. Dan moet je wachten. Dat duurde op zich best lang, maar uiteindelijk had ik wel het gevoel dat het goed zou komen."

Zijn verhuurseizoen smaakte naar meer, bij zowel Feyenoord als Berghuis. "Ik heb het gevoel dat er bij mezelf nog meer in zit. Dat ik die lijn van de tweede helft van vorig seizoen nog meer kan doortrekken, mijn rendement kan verhogen. Dat was één. Daarnaast gaat het om de hele mindset van de club, Feyenoord speelt om de prijzen en om wedstrijden te winnen. Dat past beter bij mij. Bij Watford was dat toch iets anders."

Berghuis gaat bij Feyenoord wederom spelen met rugnummer negentien en sluit niet uit dat hij komend weekend al van de partij is in de wedstrijd tegen Vitesse. Dat duel staat in het teken van de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen