Veltman blijft Ajax trouw en zet krabbel onder nieuw contract

1 augustus 2017, 15:26

Joël Veltman blijft Ajax trouw: de 25-jarige rechtsback heeft zijn contract tot medio 2020 verlengd. Zijn oorspronkelijke verbintenis liep nog een jaar door. De Amsterdamse club meldt via de officiële kanalen dat het nieuwe contract met terugwerkende kracht per 1 juli 2017 ingaat en een duur van drie jaar heeft.

"Deze contractverlenging komt voort uit het goede gevoel dat ik bij Ajax heb", reageert Veltman op de website van zijn management Wasserman. "Ik ken de club natuurlijk door en door, ik speel hier al bijna mijn hele voetballeven. Ik ben hier als jonkie gekomen, heb mogen debuteren in het eerste en ben uiteindelijk basisspeler geworden."

De contractverlenging hing al een tijdje in de lucht. Zeker nadat Marcel Keizer hem aanvoerder maakte. Veltman heeft de band overgenomen van de vertrokken Davy Klaassen. "Het aanvoerderschap heeft zeker ook een rol gespeeld bij het kiezen voor een langer verblijf bij Ajax. Je debuut maken in het eerste is prachtig, maar het dragen van die band is ook een heel bijzondere ervaring."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen