Lammers als pinchhitter in Kroatië: "Als het nodig is, sta ik er"

1 augustus 2017, 16:44

PSV blameerde zich vorige week donderdag tijdens de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen het onbekende NK Osijek werd er met 0-1 verloren, waardoor uitschakeling in Europa dit jaar wel heel vroeg dreigt. De Eindhovenaren zullen dan ook moeten aanvallen in Kroatië.

Dit vergroot de kans van Sam Lammers op speelminuten als pinchhitter. "We houden inderdaad overal rekening mee", zegt de spits tegenover Omroep Brabant. "We moeten de volgende ronde halen en zullen misschien iets moeten forceren. Als het nodig is, sta ik er. Maar ik hoop dat we het eerder afmaken. Het is belangrijk voor de rest van het seizoen dat we doorgaan, dus er ligt wel enige druk op deze wedstrijd."

"Iedereen weet dat dit een slecht resultaat was, maar dat ligt niet aan de coach. Dat ligt aan ons. Aan de spelers", zo blikt Lammers nog een keer terug op de nederlaag van vorige week. "En dat moeten wij voor iedereen, voor de club, voor de trainer en vooral voor onszelf recht gaan zetten. En daar gaan wij voor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen