Willem II huurt vleugelaanvaller Azzaoui van Wolfsburg

1 augustus 2017, 17:21

Willem II krijgt dit seizoen de beschikking over Ismail Azzaoui. De buitenspeler trainde al even mee bij de Tilburgers, maar wordt nu dan ook echt voor het complete seizoen gehuurd van VfL Wolfsburg, waar hij mede door een zware kruisbandblessure op een zijspoor was gekomen. 

"Maar dat is alweer even geleden. Ik train nu zo'n twee weken bij Willem II mee en dat gaat iedere dag beter", vertelt de Marokkaanse Belg op de website van zijn tijdelijke werkgever. "Ik wil iedere training sterker worden en kijk er ontzettend naar uit om aan de competitie te beginnen."

"Voordat ik naar Nederland kwam heb ik mensen wel eens horen zeggen dat in Nederland niet zo hard getraind wordt, maar daar is hier absoluut niets van te merken", vervolgt Azzaoui. "Met deze trainers en spelers werken we erg hard aan onze speelstijl en fitheid. Dat bevalt me erg goed."

Azzaoui is naar eigen zeggen op meerdere plekken inzetbaar, al werd hij tot dusver vooral als linksvoor gebruikt door Erwin van de Looi. "Maar als het moet kan ik ook op rechts uit de voeten. Bij de jeugdteams van België stond ik meestal op rechts. Ik kan zowel binnendoor als buitenom iemand passeren en schieten of voorzetten geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen