'La Liga accepteert Neymar-geld niet, PSG in actie'

3 augustus 2017, 12:57

Er is donderdag de nodige commotie ontstaan over de op handen zijnde overstap van Neymar van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Advocaten van Neymar en PSG meldden zich donderdagochtend in Madrid bij het hoofdkantoor van La Liga, maar kregen nul op het rekest.

Dat heeft La Liga bevestigd aan BBC. "Advocaten van Neymar wilden de afkoopclausule komen overhandigen, maar dat is door ons afgewezen", stelt La Liga. "Dat is de enige informatie die we op dit moment kunnen geven." Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien de Spaanse competitie afgelopen weekend al aangaf in actie te komen.

Volgens directeur Javier Tebas lapt PSG de Financial Fair Play-regels aan zijn laars. '"We gaan een aanklacht indienen bij de UEFA en als de Europese voetbalbond niets doet, gaan we naar het sporttribunaal in Zwitserland", kondigde hij toen al aan. Het lijkt er dus op dat La Liga de daad bij het woord heeft gevoegd.

Volgens Spaanse media is de actie om het geld te weigeren in het verkeerde keelgat geschoten bij Neymar en PSG. Zij stappen nu waarschijnlijk naar de FIFA om hun gelijk te halen en de transfer door te laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen