Bosz 'haat verliezen': "Wij willen winnen van Bayern"

3 augustus 2017, 15:57

Het echte werk gaat beginnen voor Peter Bosz. Zaterdag staat er voor de nieuwe trainer van Borussia Dortmund meteen een kraker van formaat op het programma, aangezien de ploeg in de strijd om de Super Cup de degens kruist met Bayern München. Bosz ziet het als een belangrijk duel, maar stelt dat zijn ploeg nog niet op honderd procent zit. 

Dat vertelde de oud-trainer van Ajax op het perspraatje. "Het is altijd moeilijk om te zeggen hoever je bent in dat stadium van het seizoen, maar het is duidelijk dat we nog niet op honderd procent zitten. Dat geldt ook voor onze speelstijl. Toch denk ik dat we zaterdag een stap in de goede richting gaan zetten. We willen winnen, maar moeten ook genieten van deze wedstrijd."

Bosz, die zijn beste elf spelers op gaat stellen, voelt de druk. "Maar druk is er altijd", zegt hij nuchter. "Ik haat verliezen. Dat is in het begin van het seizoen niet minder dan in de laatste fase", aldus Bosz, die ook gevraagd werd naar zijn tactische plannen. Hij gaat met de club bijna net zo hoog druk zetten als hij deed met Ajax. "Bij Dortmund krijgen de spelers vier seconden om de bal terug te winnen. Bij FC Barcelona is dat drie, bij Ajax vijf. Het zit er tussenin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen