Van der Hoorn mikt op betere tijden: "Ik moet kans grijpen"

3 augustus 2017, 18:43

Mike van der Hoorn hoopt op betere tijden bij Swansea City. Sinds Paul Clement de scepter zwaait in Wales komt de verdediger maar nauwelijks in de plannen voor. De voorbereiding geeft de voormalige speler van Ajax en FC Utrecht moed.

Kort na de jaarwisseling stelde Swansea Clement aan als opvolger van de ontslagen Bob Bradley. Het pakte slecht uit voor Van der Hoorn. Hij verruilde een jaar geleden Ajax voor de Premier League-club. Onder Clement kwam Van der Hoorn slechts een half uur in actie. In de laatste oefenwedstrijd tegen Birmingham City liet Clement hem een dik uur meespelen. Dat geeft Van der Hoorn moed.

"Het was goed om tegen Birmingham speeltijd te krijgen. Ik was blij", zegt Van der Hoorn op de website van Swansea. "Het was ook goed om geen tegendoelpunten tegen te krijgen. Nu hoop ik onderdeel uit te mogen maken van de wedstrijden in de Premier League. In de tweede helft van het afgelopen seizoen speelde ik niet veel. Voor dit seizoen hoop ik op meer mogelijkheden. Als ik de kans krijg, moet ik die grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen