"We dachten dat we thuis op zeventig procent konden"

4 augustus 2017, 08:41

Het is begin augustus en het Europese seizoen van PSV is alweer voorbij. De Eindhovenaren sloegen in de derde voorronde van de Europa League een absoluut modderfiguur, door thuis én uit te verliezen van het nietige NK Osijek. Doelman Jeroen Zoet beseft dat PSV een wanprestatie heeft geleverd.

De keeper sprak na afloop van de 1-0 nederlaag in Kroatië met Omroep Brabant. "Het gaat een seizoen worden met lange weken, geen Europees voetbal. Voor PSV is dat niet goed, voor elk individu is dat ook niet goed. Het is echt erg, PSV-onwaardig", realiseerde de keeper zich.

Donderdag verloor de ploeg van Phillip Cocu in Kroatië met 1-0, maar volgens Zoet was het toen eigenlijk al te laat. "We hebben het in de eerste wedstrijd weggegeven", doelde hij op de wedstrijd van vorige week die in 0-1 eindigde. "Toen hebben we gedacht dat we het op zeventig procent zouden kunnen doen. Dat is niet gelukt. Er moeten zeker dingen veranderen. Willen we kampioen worden en de beker halen, dan moeten we minimaal elke wedstrijd knokken zoals we vandaag wel hebben gedaan. Maar ik heb er nog steeds alle vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen