Spitse: "Over de finale hebben we het nog niet gehad"

4 augustus 2017, 21:58

De Oranje-vrouwen proberen zo rustig mogelijk toe te werken naar de EK-finale van zondag. De Leeuwinnen plaatsten zich donderdag ten koste van Engeland voor de eindstrijd, waarin Denemarken de tegenstander is. In de tweede ontmoeting van dit toernooi met de Scandinaviërs kan Nederland historie schrijven: voor het eerst Europees kampioen worden.

"Over de finale hebben we het nog niet gehad. We gaan eerst herstellen van de wedstrijd tegen Engeland", zegt Oranje-aanvoerder Sherida Spitse tegen de NOS. "Pas dan gaan we beelden bekijken van Denemarken om te bepalen hoe we dat gaan aanpakken. Het enige verschil is dat de voorbereiding iets korter zal zijn."

De benadering van de finale zal niet verschillen ten opzichte van de voorgaande wedstrijden. "We gaan ons op precies dezelfde manier voorbereiden als voor de andere wedstrijden. We moeten onszelf niet te veel druk opleggen", aldus Spitse, die tegen de Engelsen twee keer een bal van de lijn afhaalde. "Geluk dwing je soms af. We hebben een topwedstrijd neergezet. Daar hoort ook wat geluk bij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen