Haps op zijn plaats bij Feyenoord: "Laatste stap zetten"

5 augustus 2017, 11:09

Zijn eerste weken als speler van Feyenoord zijn Ridgeciano Haps prima bevallen. De van AZ overgekomen verdediger is enthousiast over zijn nieuwe club en stelt dat hij met zijn spel uitstekend past in Rotterdam.

Hij is blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen. "Ik had opties in het buitenland, maar als ik nu kijk naar het spel dat Feyenoord speelt, is dat precies waar ik bij hoor", zegt hij tegen De Telegraaf. "Feyenoord heeft een elftal met dynamiek en een ongekende felheid. Alle spelers zijn bereid om er stevig in te gaan en ze laten zich tegen elke ploeg zien. Ik ben niet de grootste, maar ik ben niet bang uitgevallen en ik kleun er ook wel in."

Zijn manier van spelen blijft hetzelfde, ondanks dat hij nu bij een grotere club speelt. "Ik ga niet opeens dingen anders doen omdat ik de supporters achter me wil krijgen. Ik voetbal precies zoals ik bij AZ speelde. Dat is de stijl waarmee ik me heb ontwikkeld en waarmee ik dicht bij Oranje ben gekomen. Ik wil hier nu de laatste stap zetten. Ik heb daar ook met Fred Grim in zijn periode als bondscoach over gesproken. Het is aan mij om het nu bij een topclub als Feyenoord te laten zien."

Haps speelt met Feyenoord zaterdagavond tegen Vitesse om de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen