Bosz ziet Dortmund ondanks nederlaag stappen maken

5 augustus 2017, 23:56

Peter Bosz slaagde er zaterdag niet in om de Super Cup te winnen met Borussia Dortmund. Zijn ploeg moest in de strafschoppenreeks de meerdere erkennen in Bayern München. In de reguliere speeltijd kwam Dortmund tot tweemaal toe op voorsprong en dus was Bosz niet alleen maar ontevreden.

"Met het resultaat ben ik zeker niet tevreden. Als je na 88 minuten met 2-1 voorstaat, moet je gewoon winnen", aldus Bosz na afloop tijdens de persconferentie. "We begonnen goed, maar nadat de gelijkmaker viel moesten we doorgaan. Het leek alsof we voor dat moment wel tevreden waren met 1-1. In de tweede helft ging het gelukkig weer wat beter. We hebben zeker weer stappen gemaakt met ons spel. We kunnen echter nog beter."

Voor de start van de Bundesliga is er dan ook zeker nog werk te verrichten, zo stelt Bosz. "We verloren te vaak de bal en moeten ook veel meer lopen in balbezit. Maar fysiek zijn we gewoon nog niet honderd procent", legt de trainer uit. Mario Götze, die de afgelopen vijf maanden niet speelde vanwege een stofwisselingsziekte, was tegen Bayern nog afwezig. "Hij heeft inmiddels weer getraind en gespeeld. Maar we moeten voorzichtig met hem zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen