Sneijder: "Ajax nooit ter sprake, Utrecht paste net niet"

8 augustus 2017, 10:09   Bijgewerkt: 8 augustus 2017, 10:17

De handtekening is nog niet gezet, maar het is een kwestie van tijd voordat Wesley Sneijder zich officieel speler van OGC Nice mag noemen. De 33-jarige middenvelder trainde al mee en wordt op deze dinsdag gepresenteerd bij de club uit de Côte d'Azur. In gesprek met [a,https://www.telesport.nl/premium/artikel/110962/voetbal/vorstelijk-onthaal-sneijder,_blank,De Telegraaf] gaat de man uit Utrecht alvast in op zijn transfer naar Zuid-Frankrijk.

Na meerdere seizoenen een publiekslieveling bij Galatasaray te zijn geweest, verkast Sneijder dus naar Nice. Daar kwam hij maandag aan. "De ontvangst was geweldig. De club gaf me direct het gevoel me heel graag te willen hebben. Het was ook mede door het enthousiasme van de fans een vorstelijk onthaal", aldus Sneijder, die inderdaad op warme wijze ontvangen werd.

Sneijder had meerdere opties en sprak onder meer naar Utrecht, maar koos uiteindelijk voor 'het

sportieve plan en de groeimogelijkheden' van Nice. "Het totale plaatje klopte gewoon", aldus de recordinternational van Oranje. "Ik kon naar China en het Midden-Oosten, maar hield Oranje altijd in mijn achterhoofd. Ik wil niets liever dan volgend jaar naar het WK in Rusland. Dat ik door mijn komst naar Nice in beeld blijf voor het Nederlands elftal, is een mooie bijkomstigheid."

Een terugkeer naar Nederland is er dus (nog) niet van gekomen. "Ajax is nooit ter sprake gekomen en met Frans van Seumeren van FC Utrecht heb ik een goed gesprek gevoerd, maar uiteindelijk paste het allemaal net niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen