Nederland
0 – 0
Argentinië

Ajax zwaait Deense middenvelder uit naar Viborg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 augustus 2017 – Markus Bay heeft Ajax verruilt voor Viborg FF. De club uit zijn vaderland Denemarken contracteerde de twintigjarige middenvelder dinsdag voor één seizoen. De Scandinaviër zag bij Ajax onvoldoende perspectief meer. Hij liep bij Viborg, dat vorig seizoen degradeerde uit het hoogste niveau, al proef.

Ajax zwaait Deense middenvelder uit naar Viborg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bay beschikte bij Ajax over een doorlopend contract. Hij was in 2013 overgekomen van Bröndby, maar raakte zwaar geblesseerd aan zijn lies. Na zijn rentree speelde Bay weinig. Het afgelopen seizoen kwam hij tot vijftien optredens voor Jong Ajax. Een debuut in Ajax 1 bleef uit. "Ik ben blij om terug te zijn in Denemarken, en kijk er naar uit om weer aan voetballen toe te komen", reageert Bay op de website van de Deense club. "Zowel de club als ik hebben ambitie, dus ik weet zeker dat wij een goede match zijn."

Viborg is blij met het vastleggen van de middenvelder.  "Markus is een getalenteerde middenvelder, die technisch sterk is en goed oog voor het spel heeft", reageert technisch directeur Jesper Larsen. "Hij is hongerig en wil zich laten zien na een periode waarin hij niet zo heel veel heeft gespeeld."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd