Al langer geïnteresseerd Willem II mag hopen op Rienstra

8 augustus 2017, 13:24

Willem II is in de race voor Ben Rienstra. De 27-jarige middenvelder mag vertrekken bij AZ, maar heeft ook andere mogelijkheden. Rienstra wil afwachten of interesse uit de tweede Duitse Bundesliga en Engeland concreet wordt, voordat hij ingaat op de verleidingen van Willem II.

Als de buitenlandse mogelijkheden allemaal niets opleveren, is Willem II een serieuze optie. Dat laat zijn vader en zaakwaarnemer Jan Rienstra weten aan het Brabants Dagblad. "Willem II toont al een paar maanden interesse en heeft bijna wekelijks naar Ben geïnformeerd en zich steeds heel netjes opgesteld. Hij zou er in een selectie met veel jonge spelers terecht komen. Het verder op weg helpen van talenten ligt hem wel."

Rienstra hoeft over belangstelling niet te klagen. Zenit St. Petersburg, PAOK Saloniki en Rosenborg deden een poging, maar werden afgewezen. Rienstra wordt voor de tweede keer vader en voor een buitenlands avontuur wil hij een weloverwogen besluit nemen. Daarnaast speelt zijn band met broer en RKC-speler Daan mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen