Cocu kan en wil vertrek spits De Jong niet uitsluiten

8 augustus 2017, 21:29

De kans bestaat dat er in navolging van onder meer Davy Pröpper, Jetro Willems, Andrés Guardado en Héctor Moreno nog een grote naam vertrekt bij PSV. Op dit moment is een transfer van Luuk de Jong niet aan de orde, maar Phillip Cocu sluit niet uit dat dit nog gaat gebeuren.

De Jong heeft een zwaar seizoen gehad bij PSV en begon tegen NK Osijek zelfs op de bank. Een week daarvoor werd duidelijk dat hij bovendien aanvoerder-af is. "Hij zit met een jaar waarin het niet lekker is gelopen en heeft revanchegevoelens", legt Cocu uit aan de NOS. "En ik moet zeggen dat hij op de trainingen een superscherpe indruk maakt. Luuk is hier nog, maar als er een optie komt voor hem die interessant is, dan kan ik mij voorstellen dat hij daar open voor staat. En dan zullen wij als club ook luisteren en meedenken."

De selectie van PSV heeft deze zomer de nodige veranderingen ondergaan. beseft Cocu. "In de hiërarchie binnen onze ploeg verandert veel. Als er jongens wegvallen die een heel belangrijke rol binnen en buiten de lijnen hebben gehad, zal het zich een weg moeten vinden. Sommigen krijgen een grotere verantwoordelijkheid en moeten opstaan. Ze moeten wel de tijd krijgen om zich daarin te ontwikkelen. Dat heb je je niet met een knip in de vingers eigen gemaakt. En binnen het elftal zal dat ook moeten groeien."

PSV trapt de Eredivisie aanstaande zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen AZ

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen