Orejuela wil bij Ajax in voetsporen van Sánchez treden

10 augustus 2017, 08:10

Er spelen met Mateo Cassierra en Davinson Sánchez al twee Colombianen bij Ajax en daar lijkt spoedig nog een bij te komen. Ajax staat op het punt de transfer van Luis Manuel Orejuela af te ronden. De 21-jarige vleugelspeler kan niet wachten om aan de slag te gaan in Amsterdam.

De verdediger van Deportivo Cali blikt in gesprek met De Telegraaf alvast vooruit op zijn periode bij Ajax. "Mijn droom komt uit", zegt de verdediger. "Ik mag bij een van mijn favoriete clubs in Europa spelen, want Ajax is in Colombia erg populair", zegt Orejuela, die de Colombianen van Ajax goed kent. "Ik heb Davinson en Mateo afgelopen jaar veelvuldig gesproken en mooie verhalen over Ajax en Amsterdam gehoord. Hun om advies vragen, was dan ook niet nodig toen deze kans zich voordeed. Door hun enthousiasme wist ik al zeker dat ik naar Nederland wilde. Ik kan niet wachten tot ik ze zie en met ze kan samenspelen."

Sánchez is een voorbeeld voor de jonge verdediger. "In de nationale elftallen heb ik veel met hem samengespeeld. We kennen elkaar goed en hebben een klik in het veld. Ik wil hetzelfde bereiken als Davinson en het liefst even snel. Daar ga ik in elk geval mijn uiterste best voor doen", aldus Orejuela.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen