Keizer: "Elk jaar als Ajax de titel mist is het zonde"

10 augustus 2017, 09:16

Van de laatste drie titels in de Eredivisie ging er niet één naar Ajax, waardoor de Amsterdammers staan te trappelen om weer eens in de prijzen te vallen. Marcel Keizer vindt dat Ajax zich zal moeten ontwikkelen, maar is overtuigd dat zijn team een goede ontwikkeling door kan maken.

De coach wil graag kampioen worden met de Amsterdammers. "Elk jaar als je als Ajax een kampioenschap mist, is het zonde", vertelt hij aan Ajax TV. "Je wilt elk jaar kampioen worden, dus laat staan als het drie jaar geleden is. We willen heel graag een prijs pakken. Het team moet ontwikkelen en dat kan samen gaan met presteren. Zelfs in de competitie moeten we ontwikkelen, want we kunnen niet in mei nog zo spelen als in augustus."

Keizer verwacht dat Ajax met Feyenoord en PSV zal gaan strijden om de titel. "Ik denk dat het een driestrijd zal worden, maar er zijn wel meer aardige teams in de Eredivisie waar je sowieso niet heel makkelijk gaat winnen. Dat maakt de competitie interessanter. We gaan niet zomaar een wedstrijd winnen, maar als we top zijn dan weten we dat we betere spelers hebben. Uiteindelijk gaat de club die het meest contant is de titel winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen