Márquez moet zich verdedigen tegen drugsaantijgingen

10 augustus 2017, 21:07

Rafael Márquez heeft gezien zijn cv (onder andere AS Monaco en Barcelona) ongetwijfeld goed geld verdiend. Maar de Mexicaan zou op hele andere manier nog een paar miljoen euro bij willen verdienen. De praktijken van Márquez met Raúl Flores Hernández zouden via zijn voetbalschool Escuela de Futbol Rafael Márquez en sportscholen verlopen.

"Ik wijs categorisch elke verbinding met deze drugsbende en met zijn daden af", zo reageert de verdediger op de aantijgingen. "Dit is het zwaarste duel van mijn leven, maar ik ga dat winnen. Ik zal proberen alles op te helderen en weer de Rafa Márquez te zijn die jullie kennen."

Márquez is op de sanctielijst van het Amerikaanse ministerie van Financiën gezet. US Treasury Departement heeft zijn geldstromen stop gezet, waardoor hij geen zaken meer kan doen met Amerikanen en ook reizen naar de Verenigde Staten is is niet meer bij. Ook het Openbaar Ministerie in Mexico is een onderzoek gestart.

De veelvuldig Mexicaans international is overigens nog altijd actief in de voetballerij in eigen land bij Atlas Guadalajara. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen