Cocu: "Tegen AZ eerste kans op eerherstel na blamage"

11 augustus 2017, 14:56

In de eerste Eredivisie-wedstrijd van het nieuwe seizoen aast PSV meteen op eerherstel. De Eindhovenaren kunnen zich zaterdag in eigen huis tegen AZ revancheren op het Europese debacle tegen NK Osijek. Trainer Phillip Cocu benadrukte ook dat PSV nog niet klaar is op de transfermarkt.

"Het is me niet vreemd dat er de ene keer meer druk op staat dan de andere keer. Ik moet er voor zorgen dat het team goed voorbereid is op AZ, dat is onze eerste kans op eerherstel na de blamage in Europa", zegt Cocu op de website van PSV.

Cocu vervolgt: "Natuurlijk was het een enorme klap voor de staf, spelers en de fans. Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, of een signaal afgeven. Ik denk dat we wat goed te maken hebben naar onze fans toe. Dat speelt morgen ook mee. We moeten laten zien dat we voor elkaar, de club en de fans door het vuur willen gaan."

Transfermarkt

Volgens Cocu is de selectie van PSV op dit moment niet compleet. "Zoals iedereen weet, willen we een linkervleugelverdediger aan de selectie toevoegen. Verder kijken we of het mogelijk is om een versterking te vinden die het vertrek van Davy Pröpper op kan vangen. Als die echte versterking niet beschikbaar is, moeten deze jongens het doen. Als ik kijk hoe die jongens met de teleurstelling op de Europese uitschakeling zijn omgegaan, denk ik dat zij dat kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen