Viergever: "Ajax heeft genoeg centen om iets leuks te doen"

13 augustus 2017, 10:45

Pas op de middag van de wedstrijd hoorde Nick Viergever dat hij tegen Heracles Almelo in het centrum zou spelen en niet als linksachter. De verdediger van Ajax houdt rekening met een vertrek van Davinson Sánchez en vindt dat zijn club bij een transfer de markt op moet.

"Ik hoorde in de middag dat ik centraal zou spelen", blikt hij terug tegenover De Telegraaf. "Zo gaat het. De markt is tot september open dus dan kunnen spelers vertrekken." Dat Tottenham Hotspur naar verluidt veertig miljoen euro wil betalen voor Sánchez, vindt Viergever niet vreemd. "Ik verbaas me hier niet over, dit is de markt tegenwoordig. Nu heeft Ajax genoeg centen om iets leuks te gaan doen."

Met Ajax verloor Viergever zaterdag teleurstellend met 2-1 bij Heracles. "We hebben heel onvolwassen gespeeld, we gingen uit posities lopen. Je moet hier gewoon met 0-4 winnen denk ik", aldus de verdediger, die zag dat Ajax in de counter gepakt werd door de thuisploeg. "Aanval is de beste verdediging, maar dat moet wel met beleid en soms waren veel te veel jongens naar voren. Dat ging nergens over. We hebben het niet goed gedaan en daardoor heeft Heracles goals gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen