Feyenoord start met Bijlow de jacht op titelprolongatie

13 augustus 2017, 13:25

Met een nieuw gezicht onder de lat begint Feyenoord aan de jacht op titelprolongatie in de Eredivisie. Justin Bijlow start zondagmiddag in de goal tegen FC Twente, omdat Brad Jones niet fit genoeg is om te spelen. De jonge keeper maakt zijn debuut in de Eredivisie. 

Jones gold als twijfelgeval, omdat hij kampt met een lichte rugblessure. De Australiër heeft het duel dus niet gehaald, aangezien hij ontbreekt in de selectie. Kenneth Vermeer is door langdurig blessureleed eveneens absent. Ook Bart Nieuwkoop is er zondag niet bij, waardoor Kevin Diks wederom de rechtsback is. Het elftal van Feyenoord is, los van de keeperssituatie, hetzelfde als vorige week tegen Vitesse in de Johan Cruijff Schaal. Dat betekent dat aanwinst Steven Berghuis wederom een basisplaats heeft.

Bij tegenstander FC Twente begint Tom Boere op de bank, omdat René Hake in De Kuip voor een 4-4-2-formatie opteert. De aanval wordt nu gevormd door Dylan George en Marko Kvasina.

Opstellingen

Feyenoord: Bijlow; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius.

FC Twente: Brondeel; Ter Avest, Andersen, Thesker, Trajkovski; Holla, Van der Heyden, Jensen; Gjorgjev, Kvasina, George.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen