Lazio klopt Juventus na sensationele slotfase Supercup

13 augustus 2017, 22:40

Juventus mag dan oppermachtig zijn in Italië, zondag verloor het wel voor de derde keer in vier jaar de strijd om de Italiaanse Supercup. SS Lazio (met Stefan de Vrij) won na een zeer spectaculaire slotfase uiteindelijk met 2-3 van de Oude Dame.

Met name achterin ziet Juventus er nog niet zo stabiel uit als voorheen, maar ook aanvallend wist het buiten een hele vroege kans voor Alex Sandro niet bijsterveel te creëren. Uiteindelijk leidde dom balverlies tot een ontsnapping van Immobile die werd neergelegd en vanaf elf meter zelf binnenschoot. 

Gianluigi Buffon voorkwam vervolgens nog de 0-2 van Dusan Basta en Lucas Leiva, maar moest uiteindelijk toch weer het hoofd buigen voor Immobile. De spits knikte uitstekend binnen na een afgemeten voorzet. Hij had zelfs nog zijn hattrick kunnen laten optekenen en ook Luis Alberto was nog een keer dicht bij een derde Lazio-treffer. Buffon voorkwam echter dat de schade erger werd. 

Hierdoor kon Juventus zich vlak voor tijd toch weer terugknokken tot 1-2. Vrijwel uit het niets krulde Paulo Dybala op heerlijke wijze een vrije trap tegen de touwen. De Argentijn bleek ontketend, want in de blessuretijd liet hij vanaf de strafschopstip de 2-2 aantekenen. Daarmee leek het op verlengen aan te komen, maar vlak voor het laatste fluitsignaal liet Alessanro Murgia Lazio definitief juichen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen