'Chelsea ook concreet voor Sánchez, Real overweegt bod'

13 augustus 2017, 23:35

De situatie rondom Davinson Sánchez lijkt een totaal nieuwe wending te nemen. Tottenham Hotspur, dat eerder deze week veertig miljoen euro wilde neerleggen, heeft namelijk de nodige concurrentie gekregen. Stadsgenoot Chelsea en Champions League-winnaar Real Madrid willen de Colombiaan ook hebben.

Volgens De Telegraaf heeft Chelsea reeds concrete interesse getoond, terwijl de Madrilenen ook overwegen om een bod neer te leggen bij Ajax. De verdediger lijkt hierdoor haast onhoudbaar, maar het kan mogelijk nog wel profiteren door de prijs verder op laten te drijven en zo extra miljoenen eruit te slaan. Echter zou Sánchez na gesprekken met Spurs-trainer Mauricio Pochettino een voorkeur hebben voor de club waar al tal van oud-Ajacieden (Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Christian Eriksen) onder contract staan.

Naar verluidt wil Ajax maandagochtend nog een keer met Sánchez om de tafel in een ultieme poging hem binnenboord te houden en hem een bod te doen ver boven het salarisplafond van de club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen