Cambuur doet weer zaken met Utrecht en haalt buitenspeler

14 augustus 2017 – De handel tussen SC Cambuur en FC Utrecht gaat vrolijk verder. Sander van de Streek maakte deze zomer de overstap van Leeuwarden naar de Domstad, waarna Darren Rosheuvel de omgekeerde weg bewandelde. Beide clubs hebben maandag weer zaken gedaan: buitenspeler Issa Kallon vertrekt naar Friesland.

Cambuur doet weer zaken met Utrecht en haalt buitenspeler

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 21-jarige aanvaller heeft voor twee seizoenen, plus een optie op nog een jaar, getekend bij de Jupiler League-club. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Emmen, waar hij een vaste waarde was in de basis. Hij speelde 38 wedstrijden en scoorde vier keer.

Technisch directeur Gerald van den Belt denkt dat Kallon een versterking is voor de aanval van Cambuur. "Issa is een speler met veel dreiging en snelheid", reageert de directeur. "Hij heeft afgelopen seizoen laten zien wekelijks een hoog niveau te kunnen halen en gezien zijn leeftijd gaat hij ook alleen nog maar beter worden. Het is bovendien een speler die met zijn acties en creativiteit iets kan forceren."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd