Sánchez voor Rosenborg terug in wedstrijdselectie van Ajax

16 augustus 2017, 14:17

Ondanks alle transferperikelen zit Davinson Sánchez bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het Europa League-duel van donderdag met Rosenborg BK. De Colombiaan, die in verregaande belangstelling van Tottenham Hotspur staat, werd voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo nog buiten de selectie gehouden door Marcel Keizer.

Ajax heeft de lijst met negentien spelers voor het treffen met Noorse Rosenborg woensdag bekendgemaakt. Ook Damil Dankerlui behoort daartoe. Hij werd zaterdag aangewezen als vervanger voor de afwezige Sanchez. "Op de gebruikelijke namen na is iedereen fit", citeert het clubkanaal van Ajax Keizer op de persconferentie.

Cerny is de meest opvallende naam die ontbreekt.  "Hij is goed bezig, maar er kan maar achttien man op de lijst", aldus Keizer. Ajax speelt donderdagavond in de eigen Arena het eerste duel in het tweeluik met Rosenborg. Inzet is de poulefase van de Europa League. "Het is best een sterk team. We hebben ze uiteraard goed bekeken. Ze zijn fysiek sterk. Het zou rampzalig zijn als we het niet redden en geen Europees voetbal hebben. Zowel voor Ajax als Nederlandse voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen