Witte rook in Den Haag: Kanon tekent voor vijf jaar

16 augustus 2017, 14:34   Bijgewerkt: 16 augustus 2017, 14:41

Wilfried Kanon heeft eindelijk een nieuw contract bij ADO Den Haag getekend. De Ivoriaanse verdediger ligt de komende vijf jaar vast in het Cars Jeans stadion. Omdat Kanon volgens de regels een hoog eu-salaris moet verdienen, had de contractverlenging behoorlijk wat haken in de ogen. Kanon maakte er zelf nooit geen geheim van in de Hofstad te willen blijven.

"Ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad en wilde daarom graag blijven", zegt Kanon op de website van ADO. "Het duurde lang voordat de deal rond kwam, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehouden dat het goed zou komen. Gelukkig mocht ik de afgelopen weken met de groep meetrainen, dus ik ben topfit en klaar om het shirt van ADO Den Haag weer met trots te mogen dragen."

Het blijven van Kanon biedt ADO meer mogelijkheden. "Mede door zijn spel hebben we een mooie eindsprint ingezet met als resultaat de elfde plaats", verwijst trainer Alfons Groenendijk naar afgelopen seizoen. "Met het aanblijven van Wilfried kunnen we verder bouwen aan een stevig fundament van het team

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen