Barça hoopt Coutinho en Dembélé snel binnen te halen

17 augustus 2017, 09:01

FC Barcelona hoopt snel de toptransfers van Philippe Coutinho (Liverpool) Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund) af te kunnen ronden. Manager sportzaken Pep Segura laat na de nederlaag van Barcelona tegen Real Madrid (2-0) weten dat hij verwacht beide transfers binnenkort af te ronden.

Volgens Segura bevinden de onderhandelingen zich in de laatste fase. "Wanneer het precies rond gaat komen, kan ik nog niet zeggen. Maar we hopen en denken dat Coutinho en Dembélé snel spelers van Barcelona zullen zijn", laat hij weten tegenover de Spaanse zender TV3.

Ernesto Valverde erkent dat het voor Barcelona nog even zoeken is na het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain. "De omstandigheden zijn nu veranderd. Daar moeten we nu aan gaan werken", stelt hij op de persconferentie. De trainer stelt dat Real Madrid woensdagavond gewoonweg sterker was. "Ze waren over twee wedstrijden gezien de betere partij en met name in het tweede duel. Maar het seizoen is nog nog lang en Real zeker niet onoverwinnelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen