Heracles huurt talentvolle aanvaller Erkilinc van FC Twente

17 augustus 2017, 09:46

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Zeki Erkilinc. De club neemt de 19-jarige aanvaller op huurbasis over van FC Twente. De beloftenspeler tekent bij de club uit Enschede eerst een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar.

Erkilinc is geen onbekende voor Heracles, zo laat algemeen directeur Nico-Jan Hoogma weten op de clubwebsite. "Onze opleiding is gezamenlijk, en vanuit die situatie heeft Zeki als jeugdspeler regelmatig meegedaan met Heracles Almelo 2. Wij hebben de laatste weken met Daryl van Mieghem en Tarik Kada twee buitenspelers verhuurd. We hadden dus, ook vanwege het aantal spelers voor het tweede team, wel behoefte aan talentvolle versterking voor de vleugels. We kennen de kwaliteiten en persoonlijkheid van Zeki al goed, dus dat zal weinig aanpassing vergen."

Michel Jansen, hoofd jeudopleidingen bij FC Twente, vindt het een goede zaak dat de aanvaller bij Heracles minuten kan gaan maken. "Voor Zeki's ontwikkeling is het belangrijk dat hij voldoende speelminuten maakt. De kans daarop is bij Heracles op dit moment groter dan bij ons. Wij hopen dat hij dit seizoen in Almelo verder kan groeien als speler", laat hij weten op de website van FC Twente.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen