Koeman niet klaar op transfermarkt: "Nog een spits nodig"

17 augustus 2017, 11:21

Ronald Koeman is nog niet uitgewinkeld voor Everton. De club haalde deze zomer al de nodige versterkingen binnen, maar is vooral voorin nog op zoek naar aanwinsten. De Nederlandse manager sluit zelfs niet uit dat Everton een ultieme poging voor Diego Costa gaat wagen.

Costa kreeg te horen dat hij overbodig is bij Chelsea en mag vertrekken. De spits weigert echter met de reserves mee te trainen en verblijft nog altijd in zijn thuisland Brazilië. Joey Barton, deed in een rol als analist de suggestie dat Everton moet proberen om Costa te contracteren. "Natuurlijk wil je spelers contracteren voor de toekomst. Maar als je direct de beste spelers kunt kopen, waarom zouden we dat niet doen?", reageerde Koeman toen hij in de Engelse media werd geconfronteerd met die uitspraken.

Mocht het toch niet lukken met Costa, dan wil Koeman in ieder geval nog een andere spits aantrekken. "Als we in Europa gaan spelen, en we hopen de Europa League te halen, dan heb je niet genoeg aan één of twee spitsen. Als we niet nog iemand contracteren, zijn we afhankelijk van jeugdspelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen