Costa trekt zich niks aan van Chelsea: "Terug naar Atlético"

17 augustus 2017, 16:08

Diego Costa trekt zich niks aan van de eisen die Chelsea hem heeft gesteld. In een officiële verklaring aan het Braziliaanse Globo Esporte laat hij weten perse terug te willen keren naar Atlético Madrid. De spits is dan ook niet van plan zich nog in Engeland te melden.

Chelsea begon het seizoen zonder Costa, die al een tijdje niet meer goed door een deur kan met manager Antonio Conte. De club stelde Costa een aantal eisen, namelijk terugkeren bij de club, fit worden en beschikbaar zijn voor het elftal. Ook kreeg hij een boete van 300.000 euro. Costa is niet onder de indruk en laat in de verklaring weten zich niet aan deze eisen te zullen houden.

De spits laten weten koste wat het kost te willen terugkeren naar Atlético Madrid. "Mijn beslissing is genomen. Ik moet terug naar Atlético. Er lijkt een probleem te zijn doordat Chelsea mij niet wil laten gaan, maar ik denk dat de problemen opgelost zullen worden en ik terug kan keren naar Spanje", zo laat hij weten.

Of die wens in vervulling gaat is echter nog maar zeer de vraag gezien het transferverbod van Atlético. De Spaanse club zou dat willen oplossen door eenzelfde constructie te bedenken als met Vitolo. De aanvaller werd onlangs overgenomen van Sevilla, maar wordt eerst een half jaar verhuurd aan Las Palmas.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen